Young
Artist
Auction
Noi credem în valoarea talentelor locale, știm că ele sunt și vrem să le scoatem la suprafață încă atunci când ele sunt în stare crudă, la etapa lor incipientă, pură – motivând astfel tinerii artiști să își urmeze calea.

Pentru ca să îți demonstrăm ție și lumii întregi că lucrările și talentul tău au valoare am pus la cale un nou proiect la Artcor – Young Artist Auction!

Young Artist Auction a pornit cu înregistrarea a 242 de lucrări și a ajuns în etapa finală cu 32 de opere selectate pentru licitație. Ce s-a întâmplat mai departe e miere pe suflet.


Evenimentul a generat o atmosferă plină de curiozitate, inspirație și admirație. 20 dintre lucrările expuse au fost adjudecate cu succes și au mers acasă la cei care s-au regăsit în picturile, sculpturile și tapiseriile tinerilor artiști.


Drumul pieselor de artă rămase nu se termină aici, puteți să le admirați și în format de expoziție virtuală mai jos, sau chiar să procurați din lucrările care nu au fost vândute în cadrul licitației. Cine știe, poate chiar vouă vă lipsește această operă de artă acasă sau în oficiu.


Pe lângă faptul că acest tip de evenimente oferă o platformă unică pentru tinerii artiști unde să-și expună creațiile, mai oferă și o șansă reală de a-și vedea lucrările apreciate și cumpărate, consolidând astfel importanța susținerii pentru viitorul lor artistic.

Această activitate este organizată de Artcor cu sprijinul financiar oferit de Fundația Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Expoziția Virtuală
Lucrările selectate
    Programul Young Artist Auction este mai mult decât o licitație, este o experiență de învățare și dezvoltare profesională.
    Ateliere în cadrul programului:
    Vernisajul expoziției

    Această activitate este organizată de Artcor cu sprijinul financiar oferit de Fundația Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.