Oficii în Artcor
Spațiile Artcor sunt potrivite pentru echipe mici ce dezvoltă startupuri, proiecte sau alte activități în domeniul industriilor creative. Rezidenții Artcor pe lângă proiectele proprii sunt invitați să se implice în proiectele noastre de comunitate, de educație și antreprenoriat

Dacă tu și echipa ta sunteți în căutarea unui oficiu de 2-6 persoane, completează formularul până pe 25 septembrie, 2023 și ocupă un birou în Artcor. Oficiile vor deveni disponibile din 1 noiembrie 2023.
25 septembrie
perioada de aplicare
26-27 septembrie
prezentările echipelor, pitch
1 octombrie
anunțarea rezultatelor selecției
1 noiembrie
echipele selectate intră în oficii
Plata lunară
2700 MDL
loc de muncă

oficiu pentru
2 persoane
2500 MDL
loc de muncă

oficiu pentru
3 persoane
2300 MDL
loc de muncă

oficiu pentru
4 persoane
2000 MDL
loc de muncă

oficiu pentru
6 persoane
Extras
— utilizarea sălii de ședințe
(6 ore / persoană, lunar)
— acces wifi, imprimantă
— servicii de curățenie
— bucătărie / apă / ceai / cafea
— acces la comunitatea Artcor
— zonă verde / Curtea Cheșco
Tur virtual al oficiilor
6 persoane
3 persoane
3 persoane
2 persoane
4 persoane
Criterii de eligibilitate
pentru rezidenții oficiilor:

Invităm echipe mici sau startup-uri din 2 - 6 persoane, care dezvoltă proiecte inovative în sfera industriilor creative și sunt în căutarea unui mediu prielnic pentru dezvoltarea produselor pentru piața internă sau externă.

* startup-urile formate din studenți și profesori din domeniul industriilor creative au prioritate design grafic, animație, film, muzică, sunet, VR/AR, game development, web design, arte plastice, performance, architectură.

Comunitatea Artcor:
Rezidenții Artcor formează o comunitate. Aceștia se implică în activitățile hub-ului, contribuie la transferul de cunoștințe, creează colaborări și participă la dezvoltarea comunității.

Fiecare își poate alege forma, perioada sau modul prin care contribuie la dezvoltarea comunității. Fie că rezidenții găzduiesc vizite de studiu pentru tineri, organizează workshopuri / lecții / întâlniri cu actualii și potențialii membri ai comunității, oferă sesiuni de mentorat sau promovează direcțiile de dezvoltare ale centrului fiecare o face în felul său unic și creativ.

Devino rezident.
Așteptăm aplicarea ta până la:
25 septembrie 2023

În intervalul 26-27 septembrie, echipele preselectate vor fi invitate la un pitch de 5 minute, în baza căruia va fi luată decizia finală.

Rezultatele selecției vor fi anunțate pe 1 octombrie.

Echipele selectate vor putea intra în oficii din 1 noiembrie.

Formular de aplicare

Artcor, str. 31 August 1989 nr. 137, Chișinău, MD-2004, Republica Moldova