Songwriting course

Data
17 Noiembrie–22 Decembrie
Ora
18:00–20:00

_____________________________________________________
Durata cursului: 1 luna
11 de lecții a câte 2 ore 
Periodicitate: miercuri și joi vineri, orele 18:00 - 20:00
Locația: Artcor

Limba de predare a cursului: română/ rusa

Costul cursului – 1800 MDL

_____________________________________________________

 Înregistrare la curs 

 

Creative Writing este un curs de scriere creativă în care vom experimenta cu diverse forme și stiluri printre care hip-hop, slam, spoken poetry, liric. Pe lângă partea de scriere, participanții vor învăța să recite textul scris, depășind astfel frica de public. 

Cursul este mai mult practic și are la bază exerciții de logică, mișcare, ritmică, actorie și dicție dar și mult lucru individual. Cele 17 lecții se vor încheia cu un recital în care fiecare participant va avea două momente artistice.

Autor
Ronin Terente - artist independent, 34 de ani. A făcut actorie teatru/film la AMTAP. Este poet, muzician, actor și scenarist, cunoscut și după proiectele LabbaTrissta, Mic-ul Psih, Parazitul Proletar și apariții în diverse spoturi și scurtmetraje locale. La moment este prezentator/moderator la Radio Moldova Tineret și activează în echipa creativă a lui Vali Boghean Band.

 

PROGRAMUL CURSULUI 

Cursul este structurat în 3 etape de învățare.

 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI

Fiecare participant va avea posibilitatea să învețe cum se scrie un vers, cum să-l recite și cum să-și transforme emoțiile, depresia, nervii într-un text bun.