Design For Wine

Data
01 Octombrie–18 Noiembrie
Ora
18:00–21:00

___________________________________________________
Durata cursului: 1 luna

01 octombrie - 18 noiembrie
Joi / 18:00-21:00
Sâmbătă / 11:00 - 15:30
Locația: Artcor (Sala Mică A1)
Limba de predare a cursului: română/rusă

Costul cursului – 6000 MDL
___________________________________________________
 
Cele mai bune rezultate se nasc la intersecția mai multor minți, undeva între tehnic și creativ. Dacă ești un designer bun, dar vrei să fii unul fantastic, vino să intersectăm vinul, marketingul și designul de etichetă într-un curs intensiv creat special pentru tine.
Te invităm la un curs practic, intensiv, în care vei învăța cum să utilizezi corect instrumentele de marketing și comunicare în combinație cu cele tehnice, de design și poligrafie, pentru a crea o etichetă de vin.
 
Cine predă?
Cursul este o colaborare unică a 2 magnifici din domeniul branding & design: Olga Radu, Casa Imago și Alexandr Codimschii, 43’oz.
 
Pentru cine?
Designeri de nivel mediu și avansat care vor să-și perfecționeze cunoștințele și aptitudinile în domeniul Label Design, să-și încerce creativitatea în crearea unui produs experimental, să lucreze cu unii dintre cei mai experimentați profesioniști ai domeniului din țară.
 
 ТЗ:
Participanții vor crea o etichetă de vin pentru un vin nou, experimental.
Pentru această sarcină ei vor primi un brief de descriere a vinului, poziționare, branding, segment de preț etc. dar și parametri tehnici ai etichetei.
 
 Programul cursului:
1 lună pentru creație (5 lecții teoretice, fiecare câte 3 ore + 4 lecții practice, fiecare câte 4 ore)
1 zi de pitching (2 lecții de pregătire + 2 zile de lucru la prezentare)
1 lună pentru producție (experiență de lucru cu tipografia)
 
Rezultat:
După 2 luni de lucru vom avea în rezultat o serie limitată de vin brandat cu eticheta câștigătoare imprimată, lipită și în final (fingers crossed!) prezentată în cadrul evenimentului Vernisajul Vinului, din decembrie, la Chișinău.