MUSIC CREATORS for beginners

Data
06 Aprilie–01 Mai
Ora
16:00–17:00

_____________________________________________________

Durata cursului: 1 lună
12 de lecții a câte 1 oră
Periodicitate: luni, miercuri, vineri 16:00-17:00
Vârsta participanților: nelimitat
Locația: ONLINE
 

Costul cursului – 350 MDL

_____________________________________________________

  Înregistrare la curs  

*telefon de contact, luni-vineri: 068674552

 

 

PREZENTAREA CURSULUI 21/03/2020

Limba de predare a cursului: română/rusă

 

Dacă ai idei muzicale, un talent muzical ascuns sau ai vrea să faci un podcast pentru prietenii tăi, acum ai oportunitatea să dezvolți toate acestea printr-o metodă simplă și accesibilă!
Music Creators vine cu 12 sesiuni ONLINE, a câte 60 min., de 3 ori pe săptămână, despre producție muzicală pentru începători. Invităm toți începătorii la curs, fără limită de vârstă.
Costul cursului online este de 350 lei.
 
Din 6 aprilie suntem nerăbdători să începem lecțiile, care vor face să fii parte din familia Music Creators și să începi să-ți scrii și produci hiturile chiar în timpul cursului. Vei afla cum se compune un jingle, cum să înregistrezi un instrument/voce, cum să utilizezi corect și eficient FX-urile (sound effects), cum să editezi și mixezi o piesă și vei face un ringtone pentru telefonul tău chiar din prima lecție!
Stay tuned pe pagina evenimentului ca să prinzi momente funny și videouri utile care definitiv te vor inspira să te alături găștii noastre muzicale.

 

Pavel Malișev – membru al formațiilor The Glimpse și The One, compozitor, aranjor. Participant în numeroase festivaluri din Moldova și de peste hotare (Electric Castle, World Festival of Youth and Students, Ziua Internațională a Tineretului, Sun Dă-i Fest, Rock&'n'Haret etc.). Are o experiență de peste 10 ani de lucru cu copiii și adolescenții.

 

Laura Bodorin – Conducător de ansamblu și profesor de pian/teorie muzicală. Vocalist jazz/pop de mai mult de 10 ani. Participant în proiecte muzicale naționale și internaționale, în prezent membru al proiectului Run and Hide, cunoscut mondial și fiind în topul charturilor din Europa. Cofondator și trainer la „Rocketele Moldova”. Experiență de predare și lucru cu adolescenții pe parcursul a 5 ani.

 

 

PROGRAMUL CURSULUI 

 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI