BootCamp „Design your business”

Data
30–31 Mai
Ora
00:00–00:00

Experții internaționali ai companiilor de tehnologie, companiilor creative și de consulting, profesioniștii din diverse domenii se vor întruni la Chișinău, în cadrul hub-ului creativ ARTCOR, la 30-31 mai.

Aceștia vă vor povesti nu doar cum se întemeiază o afacere de succes în domeniul creativ, dar vă vor și ajuta, de asemenea, să elaborați un model de activitate al antreprenorialului creativ.

La programul BootCamp „Design Your Business” pot participa nu doar studenții și absolvenții universităților din domeniul artistic și tehnic, dar și designeri, ingineri, programatori, activiști sociali, oameni de afaceri și de artă, pentru a găsi soluții comerciale pentru ideile artistice, sub îndrumarea mentorilor profesioniști.

Participarea este gratuită pentru toți. Este necesar să vă înregistrați accesând link-ul.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRRDY0wlF8N8b9J_Gg6sskR-dNNTGtvz2RZUPvX8423uId0g/viewform

BootCamp – este un eveniment în stilul hackathon cu durata de două zile, unde ideile sunt dezvoltate până la model de afacere. În cadrul evenimentul se acordă ajutor la formarea echipelor. Scopul programului TeamLab este de a estima necesitatea ideilor de afacere, de a crea echipe și de a începe elaborarea produsului.

Experții BootCamp „Design your business”:

YRJÖ OJASAAR – spreakerul cheie, lector internațional și mentorul programului

Yrjö Ojasaar: „Scopul principal este de a crea un proiect deosebit în domeniul afacerii creative sub coordonarea mentorilor profesioniști. Grupele de participanți trebuie să fie compuse din reprezentanții diferitor profesii. Sarcina este ca fiecare dintre ei să contribuie la proiectul comun. Iar cel mai important este de a demonstra că acest proiect poate fi realizat rapid și corect”

MARKKO KARU — designer de produse și servicii

Timp de 20 de ani de activitate, Markko a consultat mai mult de 200 organizații, cu privire la branding, ambalaj și comunicații, a fondat două companii de design, a participat la startup-uri și a ținut discursuri în calitate de reprezentant al industriei estoniene de design. În prezent, se ocupă de afacerile de consulting și ține prelegeri. Are ca scop crearea serviciilor și produselor noi, care sunt estetice, simple în utilizare și soluționează probleme reale de viață.

Evenimentul va avea loc pe 30-31 mai, de la 10.00 până la 17.00 – Chișinău, Artcor, str. 31 august 137 (în incinta AMTAP).