AMTAP

Oferta pentru AMTAP

Echipamente din Hub

Acces gratuit pentru rezidenți

Sala pentru repetiții / performances

Deschisă pentru activități extracurriculare ale studenților: spectacole, miniconcerte, lecții de practicare instrument / 2 zile pe săptămână

Multimedia

Acces 3 zile/săptămână (de la 09.00 – 14.00)

Expoziții

Acces nelimitat

Traininguri Artcor

Acces gratuit pentru studenți și profesori în măsură de 20% din numărul participanților planificați la eveniment (primul venit/primul servit); dacă cererea va excede numărul de locuri alocate, biletele pentru eveniment pot fi cumpărate la 50% din preț.

Community

Studenții și profesorii vor beneficia de acces gratuit la evenimentele Artcor, în măsură de 20% din numărul participanților planificați la eveniment (primul venit/primul servit); dacă cererea va excede numărul de locuri alocate, biletele pentru eveniment pot fi cumpărate la 50% din preț.

Evenimente

Studenții și profesorii AMTAP pot beneficia de spațiile Artcor pentru organizarea evenimentelor proprii. Sala mare: câte 1 eveniment pe lună (sau 12 evenimente pe an) Sala mică: câte 2 evenimente pe lună.

Coworking

Studenții și profesorii beneficiază de acces gratuit în zona de coworking Artcor 5 zile/lună. În afara celor 5 zile gratuite taxa va constitui 50 lei/zi, 400 lei/lună, 2000 lei/an.